اگر به دنبال فیمت و خرید بلندگو سقفی برای مکان مورد نظر خود هستید در این مطلب قصد داریم اطلاعات مفیدی در مورد اسپیکرهای سقفی ارائه دهیم تا تصمیم گیری خرید برایتان آسان باشد.
بر طبق آمارهای جهانی در حال حاضر پر استفاده ترین و پر کاربردترین نوع اسپیکرها، در میان تمام مدل های اسپیکر، نوع سقفی است. بلندگوهای سقفی، می توانند صدا را به صورت یکنواخت در هر محیطی پخش کنند بدون اینکه دیده شوند. اسپیکرهای سقفی که از تجهیزات مهم صوتی به شمار می روند، در محیط های مختلفی مانند منازل، محیط های اداری و تجاری، پارک ها، کافی شاپ ها، استخرها، بیمارستان ها، رستوران ها، مراکز خرید، مدرسه، لابی هتل، بوتیک، ترمینال و سایر اماکن مورد استفاده قرار می گیرند. البته باید توجه داشته باشید استفاده از این نوع بلندگوها در فضاهایی مانند استخرها، باید با در نظر گرفتن قابلیت ضد آب باشد.
مهمترین مزیت باندهای سقفی این است که فضایی را در مکان اشغال نمی کند و شما می توانید با نصب آن روی سقف از اشغال فضای اضافی جلوگیری کنید. علاوه بر این، کابل کشی برای این اسپیکرها آسان است و موجب بهم ریختگی محیط نمی شود.
فاکتورهای مختلفی برای بلندگوهای سقفی وجود دارد: اندازه، شکل، مونو یا استریو بودن و موارد دیگر. در ادامه همراه وبلاگ چکاوک باشید در ادامه به توضیحات بیشتری میپردازیم.
انواع اسپیکر سقفی
✅ بلندگوی سقفی توکار
✅ بلندگو سقفی روکار
بلندگوی سقفی توکار
بلندگوی سقفی توکار در اندازه و شکل های مختلف و به صورت نصب اهمی و ولتی موجود است. این نوع بلندگوی سقفی برای کاربرانی که به دنبال محتاطانه ترین نصب صوتی ممکن هستند، مناسب است. بلندگوهای سقفی توکار در در قسمت بریده شده سقف بالای اتاق شما نصب می شوند. کیفیت بلندگوهای توکار می تواند از صدای پس زمینه تا بلندگوهایی با سطح صدای بالا متغیر باشد.
در هنگام انتخاب بلندگو سقفی توکار به دلیل اینکه این نوع باند در داخل سقف قرار می گیرد باید به ارتفاع سقف دقت کرد. ارتفاع برخی از سقف ها کوتاه است و امکان جاگذاری بلندگوی سقفی وجود نخواهد داشت یا برعکس ارتفاع بلندگوی سقفی زیاد بوده و متناسب با سقف نیست.
بلندگوهای سقفی توکار به دوصورت قابل نصب هستند که نوع اول نیازی به پیچ کردن ندارد و دارای گیره مخصوص است که در کناره های بلندگو تعبیه شده است. در نوع دوم بلندگو به صورت مستقیم بعد از جاگذاری در داخل سقف پیچ می شود. در تصویر زیر بلندگویی با امکان نصب گیره ای را مشاهده می کنید.
روکش باندهای سقفی توکار توری است. در بعضی مدل ها امکان برداشتن یا تعویض روکش توری وجود دارد و در بعضی این امکان فراهم نیست.
برای انتخاب بلندگوی مناسب توکار با مشاوران بخش فروش چکاوک تماس بگیرید تا بتوانیم برای انتخاب نزدیک ترین مدل به نیاز شما، کمکتان کنیم.
بلندگو سقفی روکار
در اماکانی که سقف به صورت یک تکه و یکپارچه است و از تایل یا کناف استفاده نشده است استفاده از بلندگوهای بلندگوهای سقفی روکار بهترین انتخاب است. در این نوع بلندگو نیز هم مانند بلندگوهای توکار، روکش توری بوده و در بعضی از آن ها امکان برداشتن یا تعویض این روکش توری وجود دارد و در بعضی وجود ندارد.
ویژگی باندهای سقفی
✅ بلندگوهای سقفی مونو در مقابل تک استریو
✅ بلندگوهای سقفی مخصوص فضای باز
✅ اندازه بلندگو
✅ عمق بلندگو سقفی
✅ رنگ بلندگو سقفی
✅ شکل بلندگو سقفی
✅ بلندگو ۱way و ۲way و فول رنج
✅ جنس بدنه بلندگوهای سقفی
✅ توری در بلندگوهای سقفی
بلندگوهای سقفی مونو در مقابل تک استریو
مهم: بیشتر بلندگوهای سقفی معمولی به عنوان “مونو” توصیف می شوند، به این معنی که کانال چپ یا راست صدا را پخش می کنند. به همین دلیل آنها باید همراه با یک بلندگوی سقفی مونو دوم برای ایجاد یک جفت استریوی چپ و راست استفاده شوند. با این حال، مشتریان معمولاً می گویند که فضای سقف برای نصب یک جفت بلندگو سقفی بسیار محدود یا غیر عملی است. نصب یک بلندگوی تک یا مونو کار حرفه ای نیست زیرا بلندگو فقط کانال چپ یا راست موسیقی را پخش می کند. به همین دلیل بلندگوی تک استریو معرفی شد که یک بلندگوی سقفی با کانال های چپ و راست داخلی است. این بدان معناست که می توانید فقط یک بلندگو را در فضای کوچکتر نصب کنید و همچنان صدای استریو را دریافت کنید. آنها معمولاً ارزش بیشتری نسبت به خرید یک جفت بلندگوی سقفی مونو دارند، اما به خاطر داشته باشید که جداسازی استریو به اندازه دو مونو مجزا نخواهد بود. ما فقط در جایی که فضای محدودی دارید، پیشنهاد می کنیم یک بلندگوی استریو را انتخاب کنید.
بلندگوهای سقفی مخصوص فضای باز
بلندگوهای سقفی مخصوص فضای باز به صورت سفارشی طراحی شده اند تا صدا را در فضای خارجی ارائه دهند. همه بلندگوهای سقفی در فضای باز برای مقاومت در برابر سختترین محیطهای بیرونی آزمایش شدهاند تا مطمئن شوید که صدای فوقالعادهای در فضای باز در تمام طول سال دارید.
اندازه بلندگو سقفی
رایج ترین اندازه بلندگوهای سقفی ۶.۵ یا ۸ اینچی هستند. این سایز اندازه کلی بلندگو نیست و به اندازه مخروط اشاره دارد. اندازه ۶.۵ اینچی یک اسپیکر بسیار کاربردی و همه کاره است و برای فضاهای کوچک تا متوسط ایده آل است. با این حال، هنگامی که به ۸ اینچ ارتقا می دهید، تفاوت قابل توجهی در باس ایجاد می کند. وجود درایورهای بزرگ تر، بلندگوی سقفی را قادر می سازد هوای بیشتری را بیرون بدهد که صدا را قادر میسازد تا بیشتر در فضا حرکت کند. به همین دلیل است که توصیه می کنیم با افزایش اندازه فضا، ارتقاء بلندگوهای ۶.۵ به ۸ اینچی را در نظر بگیرید تا صدا به وضوح در اتاق شنیده شود. توجه داشته باشید که بلندگوهای ۸ اینچی از نظر بصری بیشتر از ۶.۵ اینچی قابل توجه تر هستند. بلندگوهای ۳ اینچی در بازار وجود دارند که برای ترکیب با چراغ های هالوژن طراحی شده اند، اما از آنجایی که بلندگوهای کوچکتر هستند، عمق صدا در آن ها محدود می شود. در نظر بگیرید که آیا ترجیح میدهید بلندگوهای شما از دید خارج باشند یا وضوح صدای بالاتری تولید کنند.
عمق بلندگو سقفی
این عامل می تواند یک عنصر حیاتی برای نصب در سقف یا دیوار شما باشد. اندازه داده شده برای عمق، فضای مورد نیاز در پشت سقف تمام شده یا دیوار است. ما طیف کاملی از اعماق مختلف بلندگوها را متناسب با همه شرایط ارائه می دهیم. بلندگوهای سقفی فوق باریک معمولاً گرانتر از مدل های استاندارد عمقی با همان کیفیت هستند. این امر به این دلیل است که قطعات گرانتر برای ایجاد صدای عالی از فرم باریک مورد نیاز هستند.
رنگ بلندگو سقفی
همه بلندگوهای سقفی با یک توری سفید عرضه می شوند، اما بیشتر آنها را می توان مطابق سلیقه یا محیط اطراف رنگ آمیزی کرد. بلندگوهای ما سیاه یا سفید هستند. توجه داشته باشید که شما با هر نوع رنگی امکان تغییر رنگ بلندگو ها را نخواهید داشت و این رنگ مخصوص است.
شکل بلندگو سقفی
بلندگو ها بیشتر در دو نوع شکل گرد و مربع هستند. شکل گرد معمولاً ترجیح داده می شود، اما اگر نورهای مربعی شکل نصب کرده اید یا طراحی بسیار زاویه دار در اتاق خود دارید، ممکن است ارزش آن را داشته باشد که یک روکش مربعی نصب کنید. با این حال، هیچ تفاوتی در کیفیت صدا بین بلندگوهای گرد و مربع وجود ندارد، بنابراین از نظر ظاهری ترجیح شخصی است. در شکل زیر بلندگوی سقفی با روکش مربعی را مشاهده می کنید.
🟡 مطلب پیشنهادی: راهنمای خرید سیستم صوتی مناسب رستوران و کافی شاپ ها 🟡
بلندگو ۱way و ۲way
بلندگوهای ۱way نمی توانند صدای زیر و بم را تفکیک کنند و بیشتر برای کاربردهای پیجینگ استفاده می شود. اما بلندگوهای ۲way توانایی تفکیک صدای زیر و بم را دارد. این تفکیک به وسیله ووفر و تیوتر انجام می شود و وضوح و کیفیت صدا بیشتری را ارائه می دهد که بیشتر برای مکان هایی مانند رستوران ها و کافه ها مناسب است که قصد پخش موسیقی با صدای بلند را دارند.
باندهای فول رنج معمولا ارزان قیمت هستند زیرا به تنهایی تمامی فرکانس ها را پخش میکنند. پس اگر شما به دنبال سیستم صوتی برای مکانهای غیر حرفهای هستید، این باندها برایتان مناسب است. از این بلندگو ها نیز در سیستم پیجینگ و بلندگوی سقفی استفاده میشود تا پیغامی را به دیگران برسانند.
وجود ووفر و تیوتر در باند سقفی موجب می شود تا صداهای زیر و بم به صورت مجزا بلندگوی مربوط به خود پخش شود و این امر سبب می شود محدوده فرکانسی وسیع تر شود و فرکانس های صوتی مختلف از بلندگو پخش شود.
جنس بدنه بلندگوهای سقفی
معمولا جنس بدنه در بلندگوهای سقفی، پلاستیک ABS با کیفیت است. اما برخی از مدل ها مانند بلندگوهای سقفی ضد حریق از بدنه فلزی استفاده می کنند.
توری در بلندگوهای سقفی
دو نوع توری معمولی و توری فریم لس در بلندگوهای سقفی به کار گرفته می شوند. در توری معمولی قالب و بدنه قابل مشاهده است اما در توری های فریم لس قالب مشخص نیست و نمای جلو به طور کامل توری به نظر می رسد. توری های فریم لس دارای قابلیت مگنتی هستند و جدا کردن آن ها آسان و بدون دردسر است. در تصویر پایین بلندگوی اولی دارای توری فریم لس و بلندگوی دوم یا پایینی دارای توری معمولی است.
انواع بلندگوهای ضد آب و ضد حریق
انواع اسپیکر سقفی در بازار موجود است. برخی از بلندگوهای سقفی ضد حریق یا ضد آب هستند و امکان استفاده از آن ها در محیط های خاص فراهم است. اگر در مکان هایی مانند استخر، حمام و از این قبیل مکان ها که رطوبت بالا است، می توانید از بلندگو سقفی ضد آب استفاده کنید. معمولا بلندگوهای ضد آب دارای بدنه ای از جنس ABS و رنگ پودری الکترواستاتیک هستند. توری به کار رفته در این نوع بلندگو های سقفی از جنس آلومینیوم است.
اگر قصد استفاده از بلندگو در مکان هایی را دارید که احتمال حریق وجود دارد و دمای محیط بالا است بهتر است از بلندگوهای ضد حریق استفاده شود.
تفاوت بلندگو سقفی اهمی و ولتی
✅ بلندگو سقفی اهمی
✅ بلندگو سقفی ولتی
بلندگوهای سقفی در دو نوع اهمی و ولتی در بازار موجود هستند. برخی از مدل ها می توانند هم به صورت اهمی و هم به صورتی ولتی مورد استفاده قرار گیرند. نوع ولتی یک ترانس از نوع اهمی بیشتر دارد.
بلندگو سقفی اهمی
از اولین روش ها برای اتصال بلندگو و سیستم تغذیه کننده که آمپلی فایر نامیده می شود، نصب اهمی است. در این روش از هر بلندگوی سقفی به صورت جداگانه یک جفت سیم به آمپلی فایر می رود و بدون مانع ترانس مچینگ، بلندگو ها مستقیم از منبع تغذیه توان خود را تامین می کنند. نصب اهمی سیستم معمولا کیفیت و قدرت صدای بالایی را فراهم می کند. مزیت این سیستم به دلیل کیفیت و حجم بالای صدا است اما نامحدود بودن ورودی بلندگو از جانب آمپلی فایر ممکن است موجب ایجاد مشکلاتی شود. در صورتی که توان آمپلی فایر قوی تر از بلندگوهایی باشد که به آن متصل هستند، افزایش ولوم و بار الکتریکی ممکن است موجب ایجاد سوختگی سیم پیچ بلندگو و یا کراس آور شود. به همین دلیل در سیستم های صوتی اهمی باید به ولوم دستگاه توجه کرد.
علاوه بر این، در سیستم های صوتی محدودیت دیگر، مطابقت مقاومت الکتریکی بین بلندگو و آمپلی فایر است. اگر دو مصرف کننده به صورت موازی روی مدار بسته شوند، مقاومت شان کمتر خواهد شد.
به طور مثال اگر دو باند سقفی با مقاومت ۸ اهم را موازی هم ببندیم، مقاومت کل ۴ اهم خواهد بود و اگر این تعداد به ۴ بلندگو برسد تنها ۲ اهم مقاومت خواهیم داشت. دستگاه تغذیه یا آمپلی فایر باید در یک مقاومت مشخص کار کند، پس نمی توان تعداد بلندگوی دلخواه را به آمپلی فایر وصل کنیم.
از دیگر مواردی که دربلندگوهای اهمی مورد توجه است، مبحث افت امپدانس در سیم کشی های بلند و طولانی است. کابل های رابط با توجه به جنس و درصد خلوص شان، مقاومتی را به کل مدار تحمیل می کنند. در صورتی که مسافت سیم کشی طولانی باشد در طول مسیر افت توان رخ خواهد داد. برای برطرف کردن این محدودیت ها، می توان از سیستم های ولتی استفاده کرد.
برد کراس اور بر روی بلندگوهای سقفی اهمی نصب می شود که فرکانس های صوتی را قبل از اینکه وارد بلندگو شوند بسته به میزان فرکانس، تفکیک می کند. فرکانس های زیر و بم بازه های متفاوتی دارند که توسط این برد تفکیک می شوند. فراکانس هایی که مربوط به صدای زیر است از تیوتر و فرکانس های صدای بم از روی ووفر پخش می شود. در تصویر زیر برد قرمزی که مشاهده می کنیثد همان برد کراس اور است.
بلندگو سقفی ولتی
بلندگوهای سقفی که حالت نصب ولتی را پشتیبانی می کنند، امکان نصب هر تعداد بلندگو به صورت موازی را فراهم می کنند. برای نصب این سیستم های صوتی از یک ترانس مچینگ با توان مشخص در مدار بلندگو ها بهره گرفته می شود.
برای نصب در حالت ولتی دیگر محدودیتی برای تعداد بلندگو نداریم و هیچ مشکلی برای مقاومت سیستم نیز وجود نخواهد داشت. در حالت ولتی کافی است مجموعه توان مصرفی بلندگو ها و توان تولیدی آمپلی فایر را در نظر گرفت. ترجیحا بهتر است توان آمپلی فایر کمی بالا تر باشد. علاوه بر این وجود ترانس مچینگ سبب از بین رفتن مشکلات امپدانس در طول سیم کشی خواهد شد. البته محدودیت هایی برای طول مسیر سیم کشی در سیستم های ولتی نیز وجود دارد اما در مقایسه با سیستم های اهمی بسیار کمتر است. استفاده از ترانس مچینگ با وجود مزیتی که به آن اشاره شد، با ایجاد مقداری مقاومت، بخشی از توان آمپلی فایر را تلف می کند. به همین علت در زمان نصب در حالت ولتی، کیفیت بلندگو ها ممکن است دچار افت شوند که این یکی از مشکلات سیستم های ولتی است.
البته در این خصوص نکات تخصصی زیادی وجود دارد که در هنگام نصب می تواند بسیاری از این مشکلات را حل کرد. بهتر است برای طراحی و نصب این سیستم ها از افراد متخصص در این زمینه کمک گرفت.
عملکرد ترانس مچینگ در بلندگوهای سقفی
همانطور که در توضیحات تفاوت بلندگوی ولتی و اهمی بیان شد، ترانس مچینگ می تواند برخی از محدودیت های سیستم های اهمی را برطرف کند.
آمپلی فایر، سیگنال صوتی را تقویت می کند و در خروجی امکان اتصال به بلندگوی اهمی فراهم است. در سیستم های ولتی برای تبدیل سیگنال به حالت ولتی، در مسیر خروجی آمپلی فایر یک ترانس مچینگ قرار می دهند. در سوی دیگر کابل که بلندگوی سقفی قرار دارد از یک ترانس مچینگ دیگر استفاده می شود تا سیگنال ولتی را دریافت و آن را به حالت اهمی تبدیل و به بلندگو منتقل کند.
توجه داشته باشید که برای به حداکثر رساندن توان و کیفیت پخش صدا در محیط احتیاج به کارشناسی تخصصی وجود دارد تا بتوانید بهترین مدل سازگار با محیط و نیاز خود را بیابید و طراحی قرارگیری بلندگوهای سقفی را انجام دهید. برای انجام این کار می توانید با مشاوران چکاوک تماس بگیرید تا به شما کمک کنند.
تعداد بلندگوهای سقفی
تعداد بلندگوهای سقفی مناسب برای اتاق، یک سوال رایج است. پاسخ به این سوال بستگی به اندازه اتاق شما دارد. اما ثبات صدا در اینجا نقش مهمی ایفا می کند. برای مثال، تصور کنید که میزبان یک گردهمایی اجتماعی با مقداری موسیقی پسزمینه و یک جفت بلندگوی ۶.۵ اینچی در اتاق نشیمن (مثلاً حدود ۱۵ متر مربع) هستید. تا آخر شب تصمیم می گیرید صدای موسیقی را بیشتر کنید. از آنجایی که فقط از یک جفت بلندگو استفاده میکنید، برای جبران تعداد کمتر بلندگو، باید صدا را بیشتر کنید. این امر باعث می شود مهمانانی که مستقیماً زیر این اسپیکرها ایستاده اند، به دلیل نزدیکی به آنها، گوششان اذیت شود. راه حل برای این سناریو این است که چهار بلندگوی ۶.۵ اینچی را در یک فضا نصب کنید، که به طور مساوی در یک پیکربندی مربع قرار گرفته اند، زیرا صدا می تواند به طور یکنواخت تر پخش شود.
کاربرد بلندگوهای سقفی
بلندگوهای سقفی یک راه حل صوتی برای استفاده طولانی مدت هستند که برای توسعه، بازسازی یا نوسازی فضاهای مختلف به کار گرفته می شوند و صدایی تولید می کنند که می تواند در تمام فضای مورد نظر شما به وضوح قابل شنیدن باشد. به همین دلیل، بسیار مهم است که انتخاب بلندگوی شما به دقت با میزان کیفیت صدایی که نیاز دارید، هماهنگ باشد.
شکل ظاهری بلندگوهای سقفی عموما دایره ای است و به صورت توکار بر روی سقفی کاذب و کناف نصب و از طریق یک کابل به آمپلی فایر متصل می شود.
از بلندگوهای سقفی برای کاربردهای مختلفی استفاده می شود که از مهم ترین این مصارف می توان به اطلاع رسانی، فراخوانی و پخش موزیک اشاره کرد.
به عنوان یک قاعده کلی، در اتاق هایی که جمعیت بیشتری در خود دارند و یا زمان بیشتری مورد استفاده قرار می گیرد، باید از مدل های قدرتمندتری استفاده کنید. اما برای اتاق هایی که تعداد افراد کمتری در آن حضور دارند و یا استفاده از بلندگو سقفی در آن ها کاربرد زیادی ندارد، مدلهای کوچکتر یا کمهزینهتر کافی هستند. در نتیجه، این احتمال وجود دارد که بلندگوهای سقفی شما از نظر اندازه، شکل، قدرت و هزینه برای هر اتاق متفاوت باشد. تمام بلندگوهای سقفی باید توسط یک تقویت کننده خارجی تغذیه شوند که با استفاده از کابل بلندگو به هر بلندگوی سقفی متصل می شود.
نام تجاری یا برند
سایت فروشگاهی چکاوک در انتخاب بلندگوهای سقفی خود برای ارائه در وب سایت بسیار دقیق عمل کرده است. همه مارکهای بلندگوی ما، برندهای آزمایششده، مطرح و شناخته شده هستند. علاوه بر این تیم نصاب ما با تجربه نصب و راه اندازی هزاران سیستم صوتی بازخورد و پیشنهادات مشتریان را در طول سال ها به ما منتقل کرده اند که با توجه به این تجربیات اقدام به فروش بهترین محصولات کرده ایم. این امر تضمین می کند که ما می توانیم بهترین بلندگوی ممکن را برای نیازهای شما ارائه دهیم.
سوالات متداول
آیا بلندگوهای سقفی برای پخش موسیقی خوب هستند؟
به طور کلی، بلندگوهای سقفی برای سیستم های موسیقی چند اتاقه بهترین گزینه هستند. بلندگوهای درون سقفی برای صدای فراگیر با صرفه جویی در فضا ایده آل هستند.
بلندگوهای سقفی چگونه به تلویزیون متصل می شوند؟
از طریق کابل اتصال. می توانید یک کابل آنالوگ را از تلویزیون خود به آمپلی فایر وصل کنید تا اتصال انجام گیرد. تلویزیون خود را روی خروجی خط تنظیم کنید و از صدای تلویزیون از طریق سیستم بلندگوی سقفی خود لذت خواهید ببرید.
برای هر اتاق به چند عدد بلندگوی سقفی نیاز دارم؟
به عنوان یک راهنمای کلی، ما به طور کلی توصیه می کنیم که برای اتاق هایی که بزرگتر از ۳ متر در ۳ متر هستند از یک جفت بلندگو سقفی استفاده کنید و برای اتاق های بزرگتر از ۵ متر در ۵ متر دو جفت بلندگوی سقفی صدای متعادل تری ارائه می دهند.
مرجع: ویکیپدیا
مطلب بسیار جامع و عالی بود 👍🏻👍🏻
ممنون از نظر ارزشمندتون
سلام من برقکار هستم ولی سیستم صوتی خانگی تا حالا کار نکرده بودم تا اینکه یه دستگاه موزیک پلیر دیواری بلوتوسی با دو باند تو کار گرد سقفی توی خونه مشتری بود که خیلی صداش خوب و بلند بودن. مشتری گفت مثل همین سیستم رو برات میارم توی خونه جدیدم نصب کن دستگاه همون بود که توی خونه قبلی بود خریداری کرد ولی باندها رو دوتا رو کار وزن بیشتر از یک کیلو داشتن حالت بیزی شکل بودن قدرت و توان ورودی و خروجی رو یادم نیست چند بود خلاصه من این دو باند رو باهم موازی کردم و وصل کردم به دستگاه ولی اصلا صدای خوبی نداشتن هم صدا کم بود هم بیکیفیت با اینکه تا اخر زیاد میکردم. ایراد کجاست به نظر شما. بعد خوندن مطلب خوب شما ،، فکر میکنم نباید موازی میکردم حالا نظر شما میخوام بدونم..؟
و برای کار جدیدم چه مسائلی و چه المانهای رو باید مد نظر قرار بدم
سلام دوست عزیز
برای صدای بد اسپیکر ها چند دلیل وجود دارد:
۱-متاسفانه در بازار ما یک محصول با کیفیت های مختلف در یک ظاهر و بسته بندی یکسان وجود دارند که از نظر قدرت و کیفیت با هم متفاوت هستند
۲-آمپلی فایر های دیواری خروجی اهمی به شما می دهند که قدرت خروجی ها در آمپلی ها با هم متفاوت است از خروجی ۱۰ وات تا ۲۵ معمولا متغییر هستند
۳-احتمال اتصال اسپیکر ها در حالت ولتی به آمپلی اهمی نیز می تواند دلیل دیگر باشد
۴- در آمپلی فایر های دیواری حتما بلندگو بصورت اهمی باید متصل شود و توان نرمال بلندگو، ۵ وات کمتر از توان هر یک از خروجی های آمپلی فایر باشد
۵-حتما زمانی که از آمپلی فایر دیواری استفاده میکنید هر اسپیکر توسط یک کابل جدا به یک خروجی متصل شودکه هم از نظر اهم و هم از نظر وات دچار مشکل نشوید
برای توضیحات تخصصی تر می توانید با کارشناسان ما تماس تلفنی بگیرید